Specialized Woman Ambassador

Naistenpäivä. Naiset. Pyöräily. Siinä kolmella sanalla viikonlopun sisällöstä. Olin Specialized Nordic:n vieraana 6-8.3.2015. Vierailun tarkoitus oli ottaa vastaan Specialized Woman Ambassadorin titteli. Vierailuohjelma oli ajatuksella mietitty ja todella tiivis. Viikonloppu kulki rataa, luento, luento, luento, pyörälenkki, ruokaa, luento, luento, luento,  ruokaa, nukkumaan, aamupala. Oikeasti. Ei minuuttiakaan luppoa. Sopi hyvin minulle mutta sain huoletta jättää ottamani proggikset matkalaukun sivutaskuun, odottamaan aikaa toisaalla. Se mikä päällimmäisenä vierailusta jäi mieleeni, siitä kun nyt kulunut kaksi viikkoa. Se kuinka antaumuksella jengi Spessulla työskentelee. Se kuinka siellä todella on asiat purettu osiin, otettu selvää, testailtu, tutkittu, testattu, nähty vaivaa ja laitettu aikaa ihan pienen pieniä yksityiskohtia myöten. Se todella hämmästytti!  Spessulle ei riitä että itse pyörä on number one. Siellä on mietitty että ajokokemus olisi vertaansa vailla. Että fiilis ajolenkin jälkeen olisi niin mieletön, ettei ole muuta vaihtoehtoa kun mennä huomenna uudestaan nauttimaan! Että pyöräilykokemus on niin erityinen, niin super specialized että sitä vain haluaa lisää!! Janoaa. Haluaa!! Toteuttaa!!! Ja nauttii ❤

IMG_5453[1]
Tämä herra on Johannes Sall. Pyöräilijä. Ollut sitä myös päätoimisesti. Ollut itse pyöräkauppias. Asiantuntija isolla A:lla Spessulla.
IMG_5455[1]
S-WORKS Amira ❤ Puhdasta rakkautta. Kausi 2016 Team Hatunen ??
Pääsin ajamaan lenkit S-Worksin Amiralla. Pyörän koko oli 51cm. En eläessäni ollut noin huipulla pyörällä ajanut ja laadun eron kyllä tunsi. Sen vaan tunsi! Pyöräily oli helppoa, vaivatonta, mukavaa & nopeaa 😉 Nautin koko sydämestäni!!

IMG_5468[1]
Marianne. Frederikke. Minä. Janica. Caisa. Sunnuntailenkin jälkeinen teamfie. Ja TUULI ❤
Muita ambassadoreja oli siis kaikkialta pohjoismaista, paitsi Islannista. Meitä on yhteensä kahdeksan. Virosta tuli Janica Berning, maantiepyöräilijä, tervisessportin yrittäjä, jatkoi vuodelta 2014. Ruotsista on yhteensä kolme, Anna Hall, maastopyöräilevä ilopilleri, opiskelija, hirmu tekninen mimmi, tiesi paljon kaikesta pyöriin liittyvästä detaljeesta. Sitten oli Caisa Sindt, heppatyttö ja maantiefillaroitsija. Taisiko olla sairaanhoitaja ammatiltaan (?) Nauravainen ja kovasti energinen. Ja kolmantena (jatkoi siis myös vuodelta 2014) tätä nykyä Ruotsin suosituin treenibloggaaja Jessica Claren, maantie- että maastofillaroitsija, kertoi että heidän makuuhuoneessa asuu hänen ja miehensä lisäksi 7 polkupyörää. Kertoo omallalaillaan naisen intohimosta? Kurkkaa myös jessicaclaren.com ja työskentelee siis NIKElla, nimikkeellä kouluttaja tms.Todella. Todella innostava persoona! Kirjoittaa blogia nimeltä ” a big heart and a soul” ja näiden sanojen takaa hänet tunnistaa kyllä. Norjasta mukana on Gunn Helene Nordgaard, maastopyöräilijä. Työssä Tech Nutrionilla myynnissä, asiakaspalvelussa, kirjoittaa blogia ”livet som apekatt”. Tiesi mahdottomasti some-maailmasta ja on itse kaikilla kanavilla mukana 😉  Emma Skejrstad on myöskin Norjasta, hän ei päässyt Tanskaan, joten henkilökohtaisesti en häneen päässyt tutustumaan. Maantiefillaristi, näin otaksuisin. Siinä esiteltynä kuusi upeata naista. Seitsemäs ambassador on Marianne Saugbjerg. Vanhempi rouva Tanskasta. Sairaanhoitaja ammatiltaan. Ja melko mimmi maantiepyörän selässä. Hänen käsialaansa oli viikonlopun reittisuunnittelu. Wou. Ihan mahtavaa. Ja sitten kahdeksantena minä 🙂 !

Specialized Nordic organisaatiosta tätä Ambassador-projektia pyörittää kovasti herttainen mimmi Frederikka Vedel. Tapahtuma/markkinointimanageri Spessulla.  Itsekin maantiepyöräilijä. Polki meidän mukana kumpaisenkin viikonlopun lenkin. Että tietää todellakin lajin syvimmän olemuksen.

IMG_5449[1]
Minä ja Eestin Janica. Ystävyyttä. ❤
Tämä Specialized Woman Ambassador vuosi tulee pitämään sisällään pyöräilyä, naisten kanssa, tapahtumissa. Hiukan myös yksinkin. Naisten pyöräilykuukausi on toukokuu. Ja 2.5.lauantaina on meillä täällä Suomessa naisten pyöräilypäivä (koska minä haluan niin :P) pyöräytetään naistenkuukausi rähinällä käyntiin ja toivonkin että kaikki mimmit suomessa polkaisee lenkin, lyhyen tai pitkän, mielellään vähintään kaverin kanssa, yksinkin ok, ja aivan mielettömän superia jos saatte oikean naistiimin kasaan. Ottaisitte fiiliskuvia, ja postaisitte niitä fb M-M Pyörittää- sivuille!! Oijjoi!! Jo aivan täpinässä pelkästä ajatuksesta.Tulen organisoimaan naisille kohdennettuja workshoppeja  aiheena mm renkaanvaihto… Satulantestaus-klinikoita. Organisoin yhteistyössä edustamani seuran Tawast Cycling Clubin kanssa jonkinlaisella toteutuksella ainakin omalle alueelleni akseli -janakkala – hämeenlinna – parola naisille maantieajolenkkejä.  Perustin facebookiin jo ryhmän pyöräileville tai pyöräilemään aikoville naisille ”Miia-Maria Pyörittää”. Nyt on naiset päässeet framille! Ja matka on vasta alussa!

Kiitoksia luottamuksesta Specalized Nordic.

Kiitoksia alkaneesta yhteistyöstä Pyöräilyliike Hatunen!  Pia ja Pauliina ❤ ❤

IMG_5648[1]
Spessun toppi. Spessun satulalaukku kera pikkupumpun. Spessun sukat ja Chamois ❤
IMG_5488[1]
Lenkin jälkeinen ihana fiilis. Lisää tätä! Caisa taustalla.
Chears!

Meille! Naisille!

Miia-Maria ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s