Carbohydrate is not the enemy.

Hiilihydraatti ei ole viholliseni..

Loma ja loppukesä 2015 587

Syömään opettelu on rankkaa. Todella, todella työlästä ja voimia kuluttavaa. Pitää muistaa syödä. Eikä riitä että syö, vaan pitää muistaa syödä oikeita asioita oikeassa kohtaa. Tätä on nyt harjoiteltu hmph aika kauan, jo monta viikkoa, eikä vieläkään nappipäivää niiden osalta.Huomaan että vaikeinta tuntuu olevan hiilareiden syöminen, joka sinänsä tällä kestävyysliikkumisella on oikeasti jopa vahingollista. Pitää syödä melko paljon, jotta kropan aineenvaihdunta toimii, jotta kroppa palautuu, jotta treeni puree. Jotta voi hyvin. Olen syönyt liian pitkään, aivan liian vähän minimaalisilla hiilareilla. Ja toisaalta juuri kesän alussa ruokavaliooni pesiytyi aivan liikaa rasvaa, ja liikaa leipää. Syytän yltiöpäistä kiirettä ja stressiä. Minä itte jää yleensä aina kaiken muun jalkoihin. En vain enään jaksanut miettiä ruokailuani, tein niin kuin aina, paitsi että jossain kohtaa unohtui että miten se oikein menikään. Pirskatti.

Pitää myös muistaa juoda. Paljon puhdasta, raikasta vettä. Pitää tarkkailla että juo riittävästi, että ei kerran aamulla ja sitten taas illalla. Pitkin päivää ja koko aika pitää juoda. Ja toki juosta veskissä, mutta se vähenee kun kroppa tottuu nesteen määrään.

Tässä sitä mennään käsikynkkää mun ruokaneuvojani kanssa ja opetellaan. 100% onnistumista odotellessa, kun arki rullaa ja liikkuvia palasia on melko monta. Haasteita on. Ei paria vaan ihan hitokseen. Silti lyttää hän ei.  Hellästi mutta topakasti tulee ohjeistusta. Yrittäisit? Ja minä lupaan. Söisit ne hiilarit, ne tekee sinulle hyvää. Ja minä uskon. Kunhan joku vain keittäisi ne kypsiksi, että kun menen töistä, ne odottaisi siellä. Ja ähäkuttikatti eilen keittämäni odottaakin tänään…. Eilen kun ne mokomat ei kerennyt lautaselle asti…. Toiveet korkealla. Ihan todella, itseni vuoksi, minä yritän.

Tuleekohan tänään tästä eka napakymppi??

Anna peukku?

Loma ja loppukesä 2015 635

Tsemppiä myös sulle, jollekulle, jos olet itsesi samaan urakkaan haastanut!! Tsemppiä hurjasti!!

//M-M 🙂

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s