Triathlontreenivinkki II

tammi-helmi 16 132

Vinkkiä tällain pääsiäisviikon maanantaille. 🙂

Ihan perus triathlontreeni mikä kuuluu viikko ohjelmaani, on kuulunut oikeastaan koko talven, on yhdistelmätreeni. Tämä treeni on yksi viikon kovista, ja tätä tehdessä on hyvä että kroppa on levännyt, alla palauttavaa liikettä, mieli virkeä ja täynnä tsemppihenkeä. Tällöin treenissä pysyy positiivinen noste ja tekeminen on kivaa. Vaikka se on kovaa niin se on kivaa, ja sillä on suuri merkitys.

Pyörä 60min VK1 – juoksu 45min VK1- VK2

Pyörä setti alkaa kevyellä kampien pyörittelyllä, noin vartin ajan. Tämän jälkeen nollaan kellon ja ajastan 60minuutin setin. Poljen sen VK1 tuntumassa. Tiukkaa duunia. Ei kestä kuunnella musiikkia, on kuunneltava jalkaa. Täysin keskittyen. Kun tunti kulunut, nopea vaihto, pyöräkengät lenkkareihin – 1 minuutti, ja juoksumatolle.

Juoksu 45min, valitsen vauhdit hakien päivän sykkeitä, missä kohtaa ollaan juoksusykkeiden osalta noin VK1 tuntumassa, siitä startti. Väsymmällä kropalla nopeudet on rauhallisempia, kun pääsee jopa aliharjoitellut-tilasta tekemään tällaisen, nopeudet voi alkaa hyvinkin 9,7km/h huitteista. Mutta perus on että aloitan 9km/h nopeudesta, sitä 10min, sitten;

9,2km/h – 10min

9,5km/h – 10min

9,7km/h -10min

10,5km/h -1min

10,0km/h -1min

11km/h -1min

10,0km/h – 1min

11,5km/h – 1min >>>>>>>>>> ja 45 minuuttia kovaa nousevasykkeistä duunia takana.

Loppuverkka joko kävellen, kevyttä hölkkää matolla 15min tai pyörän selkään sama aika, sama ajatus.

 

Koko treeni yhteensä 2h 15min. KEHITTÄÄ VALTAVASTI, tarvitsee muistaa (!!) huolehtia palautuminen, ettei koko treeni mene kankkulan kaivoon.

Bon Appetit. Ilon kautta ja levänneellä kropalla!!

M-M ❤

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s