Tietoja minusta

Olen hiukan alle 40 vuotias nainen. Melko tavallinen äiti kahdelle pienelle tyttölapselle. Esikoiseni alkaa tulevana syksynä koulutien ja nuorimmaiseni alkaa opetella eskarilaisen elämää. Koulutukseltani olen suurtalousesimies, olen ollut mm puolustusvoimissa ravitsemistyönjohtajan tehtävissä . Tällä hetkellä teen työtä myyntineuvottelijan nimikkeellä paikallisessa päivittäistavaratukussa. Olen ollut spinning, sisäpyöräohjaaja ehkäpä vuodesta 1995, siitä kun laji rantautui suomeen. Samoin soutuspinning-ohjaaja. Kahvakuula-ohjaaja. Tuikitavallinen jumppamaikka. Unohtamatta muutamia vuosia kestänyttä  les mills-ohjaajan uraani. Siitä konseptista bodypumppia. Tottapuhuakseni en ikinä tullut siinä hyväksi, oli liian työlästä oppia ohjelmankulku ulkoa.Joten se jäi. Ja niin – jossain kohtaa elämää – treenattiin kengurukengillä. Ohjasin myös sitä, ja se oli huisin hauskaa!

Minun urheiluseura on Tawast Cycling Club. Olen mukana tämän seuran hallituksessa, vastuualueenani triathlon, lajin harrastamisen kehittäminen meidän alueella. Olin mukana perustamassa myös paikallista polkujuoksu-seuraa nimeltään Tawastia Trail Club. Kumpikin erittäin lähellä sydäntäni.

Olen myös Specialized Woman Ambassador 2015. Yhteensä meitä on 7 naista, kaikista pohjoismaista. Ja minä siis Suomen edustajana. Missioni kannustaa naisia rohkeasti pyörien selkään. Olla käytettävissä pyöräilyä koskevien hankalien kysymysten purkamisessa. Järjestää naisille yhteisiä ajolenkkejä. Hauskanpitoa. Saada meidän alueella naisten ajotiimit toimimaan. Olisi huisin upeata heittää kesäillassa maantielenkki parinkymmenen naisen voimin, kuulen korvissani jo tuulen huminan ja kimeän kikatuksen. Laitetaanko naiset onnistumaan? add another page.

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s