Alku & loppu

Päättynyt. / Vuosi Specialized Women’s Ambassadorina

Ajalla on taipumus kulua vauhdilla, eikä viimekään vuosi poikkeus ollut. Vauhtia ja suunnattomasti tilanteita. Hyviä ja huonoja. Naurua ja kyyneleitä. Edustusvuoteni on päättynyt, kuulkaa kaikki. Tästä lähimmät tiesivätkin ja naiset pyörittää fb-ryhmässä asiasta kyllä keskustelua vuodenvaihteessa oli. Itse muistin että päättymispäivä olisi ollut viime vuoden loppu 31.12.2015 mutta tuossa muutama rivi alempana seisoo 30.1.2016. Yhtäkaikki. Loppu mikä loppu. Pyöräily herättää hyvin voimakkaita tunteita, sen sain tuta ja oppinut olen. Kunpa konkaritkin pystyisitte ajatella että kaikki pyöräilijät, tällaiset ilonkautta-tyypit ei vaan oikeasti näe sitä isoa kuvaa. Jotkut meistä kuten itsekin tunnen olevani on niin pienellä peellä kirjoitettu pyöräilijä teidän vuosikymmeniä lajin parissa olleiden kanssa joita ylöspäin katson ja aidosti ihailen. Suuri ilo ja kunnia ollut saada tutustua teihin. Kiitos!! Kysy, niin vastataan. Opi kun opetetaan. Siinä kaksi kantavaa lausetta. Paljon tuli tehtyä. Paljon jäi kesken ja paljon jäi myös toteuttamatta. Tein silti parhaani niistä lähtökohdista jotka oli, näissä olosuhteissa mitkä annettu. Aika on rajallista mutta parhaani yritin.

Viime vuosi toi huisin paljon pyörittäjiä naisten keskuuteen lisää ja siitä olen tavattoman onnellinen. Naisten oma vertaisryhmä toimii hienosti kuten ajatukseni oli ja siellä puhutaan naisten suulla, naisten ajatuksin pyöräilystä, toki vähän pyöräilyn vierestäkin.

Ulkokauden naisten pyörälenkit kun löytäisivät paikkansa siellä maakunnissa! Olkaa rohkeita, lähtekää naisporukalla, ota sinä joku, juuri sinä siellä, vastuu ja kutsu mimmejä mukaan, ja hei kun menette, niin sovittakaa vauhti hitaimman mukaan! Tehkää siitä yhteislenkistä kaikille niin hieno, että jokainen teistä odottaa kuin kuuta nousevaa milloin taas porukalla menette. Jutelkaa, naurakaa, kahvitelkaa, jätskitelkää. NAUTTIKAA. Parempikuntoisille lenkki voi hyvin toimia pitkänä alivauhtisena kroppaa huoltavana, jollaista yksin todella vaikea polkea, muille PK 1 tai PK2. Kaikille kuitnkin sellainen vauhti jossa pystyy juttelemaan ja matkanteko on vaivatonta ja mukavaa.

Tämä blogi tullee vaihtamaan muotoaan lähipäivinä ja lauseet ja ajatukset Spessun Ambassadorista tulee jäämään allekirjoittaneen muistoihin.

Kiitän tämän myötä kaikkia. Ilo on ollut minun puolellani. Jatkossakin puoleeni voi kääntyä. Opastan ja autan mielelläni.

Kiitos Nordic Specialized. Kiitos Specialized.Kiitos pohjoismaiden muut Amabassadorit, eritoten Viron Jaanika ❤ Kiitos Pyörämyynti Hatunen Piia & Pauliina. Kiitos seuralleni; Tawast Cycling Club. Kiitos ystäville, tutuille, pyörittäjille, mukanaeläjille. Kannustajia kiitän. Asioissa on aina toinenkin puoli, eikä tämäkään poikkeus ollut. Jos olet toimistani pahoittanut mieltäsi, pyydän vilpittömästi anteeksi. Ja halaankin jos tulet sen minulle tunnustamaan. Tarkoitus ei ole ollut.

Pyöräily on hieno laji. Sen pariin on kaikki tervetulleita. Ei ole merkitystä millä ajat, kunhan ajat, ja se että se on PYÖRÄ.

while we wheely,

Miia-Maria

 

salmi.miiamaria1@gmail.com

Instagram:miiamariasalmi

Fb: Miia-Maria Salmi

Naisten oma pyöräilyryhmä: Naiset pyörittää

Naisten pyöräilyblogi: http://www.naisetpyorittaa.com

 

Tämä blogi kertoo minun vuodesta Specialized Women’s Ambassadorina. Pesti alkoi naistenpäivänä 2015 ja päättyy 30.1.2016. Tämän pestin kantava ajatus on kannustaa naisia pyöräilemään. Yhdistää pyöräilyä haluavat harrastamaan, sekä yhdistää pyöräilevät naiset pyöräilykulttuuriin. Saada aikaan naisten omia ajolenkkejä. Ajoporukoita. Järjestää yhteistyössä alueen jälleenmyyjän, minun tapauksessani Hatusen pyöräilyliikkeen erilaisia klinikoita esimerkiksi renkaanvaihtopajaa, satulanvaihtoiltaa, mielessäni myös toteuttaa luento sisällöllä, tule paremmaksi maantiellä (?). Toukokuu on naisten pyöräilykuukausi. Se avataan tiimiajolla 2.5.lauantaina. Seuraa ilmoittelua fb ryhmässäni. Facebookissa on perustettuna myös ryhmä M-M Pyörittää, nykyisellään ryhmän nimi on ”Naiset pyörittää” Joka on vain pyöräileville, tai pyöräilemään haikaileville naisille. Olet näillä meriitein sinne lämpimästi tervetullut! Kautena 2015 pyöritettiin hyvin mutta 2016 me pyöritetään vielä paremmin<3

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s